Petr Dvořák


 

Jmenuji se Dvořák Petr, věk 45 let, výška 183 cm a váha 125 kg.

6eewf_PastedGraphic-1.pngV srpnu roku 2014 jsem zůstal upoután na lůžku z důvodu bolesti zad, které jsem míval jíž dlouhou dobu, od svých 20 let. Tohle byla ta pomyslná poslední kapka do poháru hořkosti.
Proto jsem si řekl, že je potřeba udělat radikální změnu. Začal jsem takzvanou dietu, která spočívala v tom, že jsem si dával menší porce, ale jedl jsem všechno. Zdálo se, že je to dobrý způsob, poněvadž jsem opravdu začal hubnout (ubývat na váze), protože jsem nijak neřešil co je tuk, svalovina, voda v těle, váha kostí a vše, co je potřeba při takovém větším hubnutí sledovat. První úspěch se dostavil rychle, 10 kg za 4 měsíce, ale pak se vše zastavilo a já jsem již nebyl schopen dál hubnout.

To by samozřejmě každého dostalo na lopatky, ale já jsem držel další měsíc a nic. Zoufalý a odhodlaný jsem jeden den brouzdal po internetu a náhle vyskočila reklama „CHCETE ZDRAVĚ HUBNOUT?“ Považoval jsem to opět za chyták na peníze a nějaký další způsob jak prodávat nesmyslné rádoby super přípravky na hubnutí. Zvědavost mi ale nedala a klikl jsem na reklamu a poslal jsem e­mail na uvedenou adresu. Odpoledne téhož dne mi zvonil telefon a paní na druhém konci mi nabídla termín schůzky hned na druhý den. Při příchodu do recepce jsem byl mile překvapen z přístupu a ochoty všech poradkyň, které jsem v recepci poznal. Byl jsem přiřazen k mladé, krásné a velmi příjemné poradkyni slečně Bc. Michaele Podzimkové.

Při zhruba 45 minutovém sezení jsem nabyl dojmu, že jsem na správné adrese a opravdu to není žádné hubnutí s přípravky a hladověním.  Celý fígl je opravdu jednoduchý. Jen vědět, jak na něj. Dal jsem se do všeho naplno, koupil jsem si kolo, začal jsem dělat věci, které jsou spíše pro mladé, ale mě to opravdu pohltilo a začalo bavit. Hlavně ale musím říci, že mám opravdu super rodinné zázemí a partu kamarádů, kteří mě v mém počínání podporují a pomáhají. Hlavně moje manželka, která mi většinu jídel vaří, podporuje mě i svou účastí při mém sportování a výletech, které podnikáme.

Půlroční kůru jsem zakončil celkovou váhou 98 kg z toho bylo odbouráno 15 kg tuku.

Naučil jsem se, že celý problém je v hlavě, která řídí tělo. Také jsem oprášil již zapomenuté heslo :

"KDO CHCE HLEDÁ ZPŮSOBY, KDO NECHCE HLEDÁ DŮVODY."

fp5om_s77kd_PO.png

Tento dopis je mým velkým poděkováním celému týmu SVĚTA ZDRAVÍ z Plzeňské pobočky a hlavně mojí poradkyni Bc. Michaele Podzimkové, která mě zdárně provedla celou 6 měsíční kůrou. Moc děkuji a ničení tuku zdar. Všem, kteří budou toto číst a chtějí na sobě něco změnit, vřele doporučuji návštěvu v některé z poboček SVĚTA ZDRAVÍ.

Dvořák Petr